Inauguració de la segona planta de l’estació de Artà

Inauguració de la segona planta de l’estació de Artà

El gran acolliment que ha tingut la tenda de la marca D`Artà, situada en l’Antiga Estació de Ferrocarril d’Artà, ha possibilitat l’ampliació del projecte amb l’obertura al públic de la segona planta d’aquesta estació, allotjant un espai multifuncional en el qual es pretén seguir donant a conèixer la cultura i l’artesania locals a través de diferents exposicions pictòriques i escultòriques, així com la celebració de diversos tallers públics.

Divendres passat 27 de juliol va tenir lloc l’obertura d’aquest nou espai de la marca D`Artà, i a la mateixa van acudir alguns dels artesans participants en el projecte, així com els mitjans de comunicació locals, que van reflectir la consolidació de l’edifici com a model de promoció de la producció local i turística.

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *